2 hetes intenzív COLOR továbbképzés – Festés tanfolyam profiktól

2 hetes intenzív COLOR továbbképzés – Festés tanfolyam profiktól

2 hetes intenzív COLOR fodrász továbbképzés – Festés tanfolyam profiktól

Úgy érzed a festések a gyengepontjaid? Szeretnéd a szakmai tudásod a Color Expert szakértők szintjére emelni, és a hajszíntervezéstől kezdve a legnépszerűbb technikákig mindent profin csinálni? 

Intenzív tanfolyamunk időtartama 2 hét, mely magába foglal 6*6 óra oktatást kijelölt vezető fodrászunk által. Az elméleti és gyakorlati továbbképzési napokat résztvevőnk igényeihez igazítjuk! Egyéni képzésünk során oktató fodrászod maximális figyelmét élvezheted. Kérlek vedd figyelembe, hogy 2 hetes festés oktatásunk továbbképzésként zajlik, így szakmai alaptudás szükséges a részvételhez!

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Hogyan épül fel képzésünk? Tudj meg róla többet!

Mi mindent tanulhatsz a szalonunkban eltöltött alkalmak alatt?

 • Intenzív elméleti és gyakorlati oktatásunkon megismerheted a balayage, copacabana, sombre és babylights technikák profi elkészítését, a tökéletes átmenet és harmonizáló árnyalatok létrehozását. Tanuld meg a hajszínváltoztatás legfontosabb tudnivalóit! Melyek a színek felvitelének technikái?  Hogyan keverd a színeket? Tanuld meg meg a teljes színelméletet! Color Expert szakértőink mellett megismerkedhetsz a legtrendibb hamvas szőke és pasztell festésekkel, és a meleg színek elkészítésének módjával. Nincs több zöldülés és elszíneződés!
 • Precíz hajfestés, tökéletes színválasztás és hajszíntervezés
 • Hogyan javítsd az elrontott hajszíneket? Hogyan hozd helyre egy vendéged frizuráját?
 • A festés-specifikus képzésünkön módod nyílik megismerni a 2018-cas vágástrendeket és a tökéletes szárítási technikát is, kijelölt oktató fodrászod mellett magától Szabó Imre mesterfodrásztól is tanulhatsz!
 • Professzionális Kérastase, L’Oréal Professionnel és organikus O&M termékek használata – A festések tökéletes kiegészítői a legjobb termékek és hajregeneráló kezelések, a képzés során a L’Oréal Smartbond professzionális hajregeneráló kezeléssel is megismerkedhetsz.
 • Gyakorlati modellezés során lehetőséged lesz a technikákat általunk biztosított hajmodelleken bemutatni az oktató fodrász segítségével, így L’Oréal Majirel, Dia Richesse és Dia Light anyagokkal dolgozol majd

 

Intenzív COLOR képzésünk ára 129.900 Ft

HAJSZÍNTERVEZÉS, SZÍNELMÉLET ÉS SZÍNKEVERÉS

2018 FESTÉSTRENDJEI: BALAYAGE, OMBRE, SOMBRE, COPACABANA

SZŐKÍTÉS – EXTRÉM KÁROSODÁS NÉLKÜL

2018 FODRÁSZ TRENDJEI A PROFIKTÓL

PROFESSZIONÁLIS ANYAGOK: L’ORÉAL PROFESSIONNEL, KÉRASTASE

ELRONTOTT FESTÉSEK JAVÍTÁSA

Mit tartalmaz képzésünk ára?

 • 6*6 órás oktatást két héten belül, az oktatói alkalmakat rugalmasan hozzád igazítjuk! Így rövid idő alatt, gyorsan sajátíthatod el a festés-trendeket.
 • A profi elméleti és gyakorlati tudásanyagot oktató fodrászaink és Szabó Imre mesterfodrász által, és friss oktató videókkal – mindezt egy exkluzív szalonban, luxus körülmények között tanulhatod meg egy kijelölt oktatófodrász mellett, aki felel a fejlődésedért, és azért, hogy minden szükséges tudásanyagot elsajátítsd. Kérlek, vedd figyelembe, hogy továbbképzésed az oktató fodrász mellett munkaidejében töltöd! így tudod figyelni vendégeken szemléltetve a technikákat, melyet saját hajmodellen is gyakorolhatsz majd.
 • A gyakorlati oktatásra igény esetén hajmodelleket biztosítunk, legyen szó akár egy trendi festésről, vágásról vagy alkalmi frizuráról.
 • Professzionális anyagokat, eszközöket és felszerelést a gyakorláshoz (tanulóinknak egyedül saját fodrász ollóval kell rendelkezniük)
 • 3 nyelven kiállított oklevelet a képzés elvégzéséről

 

Rólunk mondták…

A képzés véleményem szerint jól sikerült. Oktatóm teljes mértékben át tudta adni tudását, a tőle telhető legjobb módon. Örülök, hogy Szabó Imre úr is oktatott, a szalon dolgozói pedig mindent elkövetettek, hogy otthonosan érezzem magam. Mind az oktatás, mind a fogadtatás megfelelt elvárásaimnak! /Pásti Dóra, fodrász/

 Nagyon örülök, hogy jelentkeztem az oktatásra, rengeteget tanultam! Oktatóm végig nagyon türelmes volt velem. Külön örülök, hogy elsajátíthattam a különféle festési technikákat, azóta bátran teljesítem vendégeim kéréseit is.  /Szabó Viktor, fodrász/

Így tanítunk oktatásainkon!

  AZ OKTATÓKRÓL

Szabó Imre bemutatkozik

Szabó Imre életműdíjas mesterfodrász, szalonjaink alapítója és tulajdonosa, aki több évtizedes szakmai tapasztalatával járul hozzá az oktatás eredményességéhez. Mesterfodrász munkájához elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból meríti, ily módon biztosítva a saját- és munkatársainak, valamint tanulóinak képzését a fodrászat terén.

“A fodrász iskola befejezése után (1961) rögtön bekapcsolódtam a versenyzésbe. Először a kerületi versenyeken jeleskedtem, majd az országos versenyeken értem el számtalan kiváló eredményt.

Három világbajnokságon vettem részt, 1967-ben első nagy sikerem a fodrászat területén a “Magyar Fodrász Bajnok” cím, majd 1974-ben a “Mester Fodrász Bajnok” cím. 1976-ban a berlini nemzetközi versenyen első helyezett lettem.

 

1977-ben letettem a mesterfodrász vizsgát és beindítottam a saját vállalkozásomat HAIR SZABÓ IMRE DRESSING néven. 1978-ban nyitottam meg a Belgrád rakparti szalonomat Budapest belvárosában az 5. kerületben, ahol a fodrászat mellett kozmetikát is működtetek.

A fodrászat mellett tanulóképzésre és bemutatókon való szereplésre is jut időm. A Wella Top Team tagja voltam, számtalan siker, nemzetközi és hazai bemutató tulajdonosa. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napig a mestervizsga bizottság elnöke lehetek. 2006 novemberében életműdíjat kaptam.
A Mesterfodrász munkámhoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezt a nemzetközi versenyekből és bemutatókból merítem. Ilyen módon biztosított a saját- és munkatársaim képzése a fodrászat terén.”

Szabó Balázs – szalon tréner, Buda

Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját?

A legújabb frizurákat, ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket?

Érdekel,hogyan örvendeztetheted meg elegáns,vagy akár meghökkentő hajszínekkel vendégeidet?

Az iskolában tanultak, és a hétköznapi munkád közötti összefüggéseket keresed?

Szeretnéd az alapok megerősítését, hogy a váratlan helyzeteket is kezelhesd, szakmai, vagy akár kommunikációs téren is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi?

Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése,a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend, vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra.
Várlak tanfolyamomon,ahol a negyedik hét végére egy magabiztos önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz.

Balogh Ádám – top stylist fodrász, Color Expert, Buda

Ádám budai szalonunk egyik legkedveltebb szakembere, aki profi szinten és villámgyorsan fest, eladás technikája kiemelkedő, a legtöbb terméket ő értékesíti minden hónapban. Vendégeivel példaértékűen bánik, tanulóival pedig türelmes és segítőkész. Ádámtól megtanulhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy vendégeid ismerőseiknek is ajánljanak!

A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el Ádámtól, aki a színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is nagy segítségedre lesz. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad, ha Ádámtól tanulsz! Elméleti és gyakorlati oktatásait mindig a tanuló igényeihez igazodva építi fel, így garantáltan azt tanulod majd tőle, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.

Kajtár Nóra top stylist fodrász, esküvői frizura-stylist, szalon tréner Buda

Tíz éve dolgozik már budai szalonunkban Nóri, aki ezen idő alatt több száz menyasszony álmát váltotta valóra az általa készített csodaszép esküvői frizurákkal.

Komoly szakmai tapasztalattal és átfogó ismeretekkel rendelkezik az alkalmi frizurák készítése terén, így minden stílus és kor stílusjegyeit képes belecsempészni munkáiba.

A vágástrendek érdekelnének? Nórától első kézből sajátíthatod el a legfrissebb és legkedveltebb vágástechnikákat! A festések terén legyen szó akár hajszínváltoztatásról, akár balayage technikákról, a legjobb kezekben leszel!

Rikter Máté ombre artist és top stylist fodrász, Buda

A Szabó Imre Hair & Beauty Color Expert szakértőjeként és ombre artistjaként Rikter Máté mindig a legújabb festés és színtrendek szerint szépíti vendégeink frizuráját. Máté szakértelmét referenciafilmjei és munkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Hajszínváltoztatások és ombre festések terén a természetes szőke, karamell színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Máté specialitásai közé tartoznak.

Máté a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Állandó vendégei között látogat el szalonunkba Kocsis Korinna modell és szépségkirálynő, Mahó Andrea színművésznő vagy Mádai Vivien műsorvezető. Budai szalonunk egyik trénerként képzi folyamatosan a jövő profi fodrászait, ami nemcsak fodrász szakmai, de oktatói szakértelmét is garantálja résztvevőinknek.

Dirner Enikő ombre artist és top stylist fodrász, Buda

Enikő szakértelmét referenciamunkái mellett, vendégei elégedettsége fejezi ki a leginkább. Látványos hajszínváltoztatások és szabadkezes technikájú festések terén a természetes szőke, karamell, csokoládé és burgundi színek és a mai trendeknek megfelelő pasztell árnyalatok is Enikő specialitásai közé tartoznak. Enikő több csoportos ombre oktatás és egyéni fodrászképzés után, most a hajszínváltoztatások terén is képzi a jövő tehetséges fodrászait!

Enikő a legtrendibb festések és vágások mellett esküvői frizura stylistként is várja vendégeit, hogy minden álmukat valóra válthassa! Az Esküvő Classic magazin fotózásain rendszerint olyan hírességek frizuráját készíti, mint Gelencsér Tímea vagy Bódizs Veronika szépségkirálynők.

Szerezz szakmai tudást magas színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!

Kedves Érdeklődőnk! Kérlek, jelentkezés előtt vedd figyelembe, hogy az oktatói alkalmak a kijelölt oktató fodrász munkaidejében zajlanak, a szalon tréner saját vendégein szemlélteti a szükséges gyakorlati tudásanyagot. Modellezésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség.

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk hívásodat a +36 70 942 63 48 számon minden hétköznap 9:00 és 18:00 óra között.

Érdeklődsz fodrász oktatásaink iránt, de úgy érzed, nem a balayage ombre tanfolyam a legmegfelelőbb számodra?  Válassz további fodrászképzéseink közül!

 

Ismerd meg kiemelt partnerünket, tanfolyamunkra akár a Szabó Imre Hair&Beauty oldalán is jelentkezhetsz!