Blogger program

Blogger program

Blogger program- Legyél Te a legújabb Beauty Bloggerünk!

A beauty világában mindig elsődleges szempont az újdonságok felkutatása, a trendek diktálása és azok megosztása a nagyközönséggel. Manapság pedig egyre nagyobb befolyása van az interneten fellelhető bloggereknek és vloggereknek a divatban, hiszen tőlük hallhatunk, olvashatunk először a legújabb trendekről és érdekességekről. Oldalainkon már évek óta azon vagyunk, hogy minden infót megosszunk követőinkkel, aminek segítségével szebbnek, trendibbnek és egészségesebbnek érezhetik magukat és így önbizalmuk megnőhet, kiemelhetik egyéniségüket. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy mindig naprakészek lehessünk a legfrissebb beauty témákban, és ezáltal lehetőséget nyújtsunk számodra, hogy kipróbálhasd magad egy új és izgalmas területen!

Legyél csapatunk tagja és ismerjen meg a világ!

Imádsz írni és elmondani a véleményedet? Szívesen próbálsz ki új termékeket és technológiákat, szépítő kezeléseket? Imádod a beauty világát és szívesen blogolnál, vlogolnál és ezt meg is osztanád olvasó közönségünkkel? Már rendelkezel egy internetes követő táborral, akikkel szívesen osztasz meg trendekkel, szépségápolással kapcsolatos gondolatokat? Jelentkezz blogger programunkba és legyél szponzorált bloggerünk! Szépülj ingyen luxus szalonjainkban és írd meg észrevételeidet egy cikkben, készíts róla videót, hogy mindenki megismerhesse szolgáltatásainkat, termékeinket és segíts az olvasóknak a döntésben, hogy minket válasszanak-e. Hogyan is működik a szponzorált blogger program? Eláruljuk!

Mindened a divat és a szépségápolás?

Nálunk nem csak követheted a divatot, de diktálhatod is azt! Megmutathatod különleges stílusodat és segíthetsz másoknak, hogy ők is kimutathassák egyéniségüket. Ha szívesen írnál cikkeket frizura trendek, hajápolás, smink, esküvő, bőrápolás, lifestyle, férfiak, celebek, teszteltük, nőiesség, vagy kismamák témákban, nálunk kibontakozhatsz! Mindenünk a divat és a trendek, ezért ezekben a témákban is mindig az újdonságokat keressük és írjuk meg bloggereink segítségével. Cikkjeid nem csak a szaboimre.hu oldalon jelenhetnek meg, más oldalainkon is szívesen látjuk őket. Együtt működünk számos nagy trend oldallal, ahol folyamatosan megjelennek bloggereink munkái. Ismerd meg őket exkluzív partnerünk weboldalán, Budapest Beauty & Blog menüpontban beauty és trend témákban, illetve bőrápolás és lifestyle témákban Deynique Cosmetics és ToxSkincare Cosmetics oldalainkon, és további partnereinknél, mint az Esküvő Classis Magazin,  anokert.hu és a bwnet.hu.

Ismerd meg, milyen márkákkal dolgozhatsz együtt blogger programunk keretein belül!

Miért éri meg jelentkezni?

Blogjaink által folyamatosan fejlesztheted kreatív írásod és bővítheted referenciádat

Ingyenes szolgáltatásokat és értékes termékeket biztosítunk számodra

Folyamatos megjelenést biztosítunk weboldalunkon, facebook oldalunkon és exkluzív partnereinknél

Sokkal több, mint blogger program!

Ha igazán érdekel a divat világa, mi mindent biztosítunk számodra, hogy kiélhesd a trendek utáni érdeklődésedet! Blogger programunk mellett folyamatosan várjuk a jelentkezéseket marketing gyakornoki programunkra is, melynek segítségével könnyebben gyakorlatot szerezhetsz a szakmában. Ismerd meg marketing programunkat és jelentkezz!

Beauty Academy programunk folyamatosan nyitva áll mindazok számára, akiket érdekel a trendek, sminkek és frizurák világa. Részt vehetsz smink képzéseinken is, melyek abban is segítenek, hogy minél nagyobb szaktudással készíthesd el cikkjeidet.

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Mi sem egyszerűbb! Csupán küldd el nekünk eddigi blogjaid egyikét vagy saját oldalad linkjét az info@budapestacademy.hu e-mail címre és mi rögtön kapcsolatba lépünk veled. Így mi is jobban megismerhetjük stílusodat, egyéniségedet. Egy személyes beszélgetés során egyeztetjük a részleteket és minden információt átadunk a blogger program menetéről. Ez után pedig el is kezdődhet a közös munka és egy fiatalos, trendi és vidám csapat tagja lehetsz! Munkádat otthonról végezheted, saját időbeosztásodhoz igazodva, így munka mellett is nyugodtan bevállalhatod.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Bloggereinknek havonta egy bizonyos keretet biztosítunk, melyért igénybe vehetik szalonszolgáltatásainkat vagy éppen haza vihetik forgalmazott termékeinket kipróbálásra. Ezért cserébe csupán annyit kérünk, hogy írják le őszinte tapasztalataikat szalonjainkról, munkatársainkról és az igénybe vett kezelésekről. Kipróbálás közben fotózz, videózz és jegyezd fel gondolataidat, majd írd meg nekünk egy cikkben, melyet megjelenítünk honlapjainkon. Vidd haza termékeinket is és próbáld ki otthonod kényelmében őket hosszú távon, hogy azokat is megismerhesd és első kézből kaphassanak olvasóink visszaigazolást hatékonyságukról!

Tehát, mit is ajánlunk szponzorált bloggereinknek?

  • Ingyenes hajápolási szolgáltatásokat, kezeléseket
  • Otthon használható termékeket
  • Megjelenítjük saját oldaladat, Instagram vagy Facebook oldaladat
  • Az általad készített videók kiemelt projektként szerepelnek majd Youtube csatornánkon, mely folyamatosan látható partnereink exkluzív szalonjaiban is
  • Videód, vagy blogod meghirdetésre kerül Facebook oldalainkon

Már elkezdted bontogatni szárnyaidat online de kellene egy kis extra lökés?

Mi segítünk az elindulásban! Bloggereinket maximálisan promotáljuk! Amellett, hogy megjelenést kapsz bloggerként honlapjainkon, mi szívesen jelenítjük meg saját blogoldaladat, Facebook vagy Instagram oldaladat, hogy ezzel is elősegítsük népszerűségedet online platformjaidon. Partnereinkkel közösen hirdetjük cikkjeidet, hogy azok minél több olvasóhoz eljussanak. Így megjelenhetsz partnereink oldalán, többek között a Szabó Imre exkluzív szépségszalonok oldalán, a Deynique Cosmetics és ToxSkincare Cosmetics weboldalakon, de anokert.hu és bwnet.hu oldalakon is.

Mit szólsz a videó blogoláshoz?

Mi imádjuk azokat a videókat, amikben megismerhetünk egy terméket, sminktechnikát, vagy egyéb, beautyval kapcsolatos újdonságot. Ezek sokszor informatívabbak, mint egy kép és mindenki egyből megtudhatja, hogyan is néz ki akár egy kezelés, vagy új bőrápolási rutinod. Ezért szeretnénk, ha a szponzorált blogger program résztvevői is ilyenekben mutatnák meg, hogyan is élik át a szalonjainkban kiválasztott kezeléseket és hogyan használják otthonukban partnereink termékeit, ezzel is segítve olvasóinkat és nézőinket abban, hogy hogyan érdemes használni ezeket. Persze tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű, mikor éppen egy szépítő fodrászati kezelésen pihensz, ezért exkluzív partnerünk szalonjainak koordinátorai segítenek majd neked az ott készülő videókkal és felvételekkel.

Szeretnél exkluzív szalon szolgáltatásokat ingyenesen igénybevenni és prémium termékeket tesztelni? Jelentkezz most blogger programunkba és próbáld ki magad a divat világában!  Legyél fiatalos és vidám csapatunk része és indítsd online karriered segítségünkkel. Várjuk jelentkezésedet az info@budapestacademy.hu email címre. Próbáld ki magad és legyél te a jövő üdvöskéje!

Kövesd a Budapest Beauty & Blog facebook oldalunkat is, hogy mindig képben legyél a legújabb trendeket illetően!

Szívesen kipróbálnád magad bloggerként, de komolyabban is érdekel a marketing vagy a digitális grafika világa? Ismerd meg további programjainkat közelebbről, és válaszd ki a hozzád legjobban illőt!