Hajhullás ellen – oxigénterápiával

hajhullás oxygeni

Hajhullás ellen – oxigénterápiával

Oxygeni Hair – jótékony kezelés minden típusú hajhullásra 

A hajszál átlagos élettartama 4-5 év, de sok nő és férfi esetében ez csupán 1-2 évig terjed. A hajhullás ugyan természetes velejárója a haj életciklusának, de számos okból kifolyólag komoly hajveszteség is felléphet.

Nap mint nap észleled, hogy hajad rohamosan hullik, és nem ennek megfelelő arányban jelennek meg új hajszálak fejbőrödön? Foltokban hullik a hajad vagy a kopaszodás jeleit észleled? Látványosan megritkult a hajad az utóbbi időben, és attól tartasz, csak rosszabb lehet? Kemoterápiás kezelés után vagy, és szeretnéd felgyorsítani a hajnövesztés folyamatát, valamint feleleveníteni fejbőröd? Számos hajhullás elleni terméket kipróbáltál már, de egyik sem nyújtott megoldást?

hajhullás oxygeni

Mi lehet az intenzív hajhullás oka?

Számos környezeti és lelki tényező okozhat intenzív hajhullást, amit általában figyelmen kívül hagyunk. Ilyen például a hosszan tartó kezeletlen stressz, a feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal való napi szintű érintkezése.

Sokszor azonban a hajhullásnak egyszerű oka van: a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátása nem megfelelő.

Fejbőrünk hajszálaink táptalaja!

Fejbőrünknek ugyanolyan szüksége van a megfelelő vitamin- és ásványi anyagellátásra, mint a növényeknek. Haj- és fejbőrproblémáink leggyakoribb oka pedig ennek hiánya, illetve a vegyianyagoktól, kemikáliáktól gazdag kozmetikumok használata áll.

Oxygeni Hair kezelésünk során 49 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe magas nyomású tiszta orvosi oxigén segítségével, ami segít fellélegezni és új életre kelteni fejbőrödet.

hajhullás oxygeni

  Jótékony oxigén az egészséges fejbőrért

A koncentrált oxigén kétségkívül a legfontosabb életelixír – a sejtsszerkezet egészséges állapotának fenntartásához elengedhetetlen, az élet elképzelhetetlen nélküle. Az egyre felerősödő környezeti hatások (káros gázok, füst, szmog, UV sugárzás, stb.) nap mint nap kihívás elé állítjk bőrünk oxigéntartalékait. Oxigénhiány esetén a bőrsejtek leépülnek – romlik a koncentráció-készség, álmatlanság jelentkezik, legyengül az immunrendszerünk, illetve a hormonháztartásunk működését is negatív irányban befolyásolja. Ezek a tényezők számos bőr-, illetve hajas fejbőrprobléma okozói, és észlelhető, hogy egyre többen küzdenek haj- és fejbőrbetegségekkel.

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén gondoskodik létfenntartásunkért és sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek. Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és fellép a fejbőrbetegségek ellen.

hajhullás oxygeni

A kezelésről

A kezelés során értékes vitamin és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Oxigén nélkül a sejtek elhalnak!

Az oxigénterápia hatásai

 • revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
 • elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • segít megfékezni a hajhullást és új életre kelteni a hajhagymákat
 • javítja a faggyúmirigyek működését, ezáltal megszünteti a nem megfelelő faggyútermelésből eredő száraz és viszkető fejbőrt, korpásodást és a hajszálak szárazságát
 • regenerálja az igénybe vett, szőkített, károsodott hajat
 • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
 • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
 • elősegíti a sejtregenerálódást
 • stabilizálja a bőr ph értékét
 • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
hajhullás oxygeni

A kezelés folyamata

Hajdiagnózis felállítása
Hajgyógyászunk mikro-kamera segítségével megnézi a fejbőröd és a hajad, ami alapján felállítja személyre szóló kúrajavaslatodat

Mélytisztítás, hajápolás
Hajgyógyászunk hajszerkezetednek megfelelő speciális termékekkel megtisztítja és ápolja a hajad, megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől és csillapítja a fejbőr irritációját, előkészítve a fejbőrt a második fázisra

Kéregtelenítés, a fejbőrszennyeződések eltávolítása
Egy intenzív kéregtelenítést végez, melynek során növényi enzimek segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusmélységig ható tisztítást végez annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül jussanak a bőrbe. A kéregtelenítés során az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek

Hidratálás
Hatékonyan hidratálja fejbőrödet az aloe vera és jojoba olaj kivonatú oxygeni base jelly és base oil segítségével

A vitamin-komplexum eljuttatása a hajhagymákig tiszta orvosi oxigén segítségével
Szakemberünk a 49 féle ásványi anyagból és vitaminból álló hatóanyag-komplexumot mélynyomású tiszta orvosi oxigénnel juttatja a fejbőr mélyére, egészen a hajhagymákig

Szárítás, tanácsadás
Végül megszárítja a hajad és hajápolási tanácsokkal lát el, illetve professzionális termékeket ajánl számodra otthon is végezhető hajápolásra

Gyógyír minden típusú hajhullás ellen

Az oxigénterápia minden típusú és fázisú hajhullásra nagy hatékonysággal alkalmazható, legyen az:

 • diffúz,
 • foltos,
 • gócos kopaszodás,
 • androgén alopecia – férfias kopaszodás,
 • hormonális hajhullás,
 • kemoterápia utáni hajnövesztés vagy
 • időskori hajhullás

A hajhullás lassítható, megállítható, sőt a megfelelő terápiával új hajszálak növekedése és elősegíthető.

Az oxigénterápia során a már 4-5 éve nem aktív hajhagymákat is újra tudjuk aktiválni, így ezekre a területekre is visszanőhet a haj. A hajhullás és férfias kopaszodás esetén is a javulás minden esetben garantált, csak mértéke illetve gyorsasága különböző az egyéni tényezők miatt.

Már az első alkalom után érezhető a hajhagymák és hajszálak erősödése.

hajhullás oxygeni

OXYGENI – a férfias kopaszodásra

A férfias típusú hajvesztés – azaz androgén alopecia – a hajhullás leggyakoribb típusa a férfiak körében. Öt férfiből akár négyet is érinthet látványosan, vagy enyhébben jelentkező formában. A hajhullás mértéke és az, hogy milyen széles területre terjed ki, milyen gyorsan történik a folyamat kiterjedése és életkor függvénye is.

A hajhullás azonban lassítható, megállítható, sőt a megfelelő terápiával új hajszálak növekedése és elősegíthető. Az oxigénterápia során a már 4-5 éve nem aktív hajhagymákat is újra tudjuk aktiválni, így ezekre a területekre is visszanőhet a haj. A kopaszodás oka ebben az esetben nem számít, a javulás minden esetben garantált, csak mértéke illetve gyorsasága különböző az egyéni tényezők miatt. Már az első alkalom után érezhető a hajgyamák és hajszálak erősödése.

hajhullás oxygeni

OXYGENI – a nők hajhullására

A többi testi problémához hasonlóan a hajhullásnak is sokféle oka lehet – genetikai, hormonális, helytelen táplálkozás, stressz – és fontos kiemelni, hogy komoly hajhullás esetén mindenképp érdemes hajgyógyász szakembert is felkeresni, aki professzionális mikrokamerás hajdiagnózissal és a konzultáció segítségével segít megtalálni a megoldást. A hajhullást legtöbbször valamilyen lelki problémához, stressz okozta szorongáshoz kötjük, de minden esetben ki kell vizsgálni a lehetséges egészségügyi okokat is.

Nincs még egy olyan kezelés mely a kemikáliák és minden kockázat teljes kizárásával tudna ilyen hatékonyan segíteni a női hajhullásban. 

Az OXYGENI hatóanyagai:

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyag koktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amely így szabályosan fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr majd a hajszálak is élettel telibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigén terápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, Jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt.

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra a drasztikus hajhullás megszűnését eredményezheti. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

hajhullás oxygeni
A kezelés megkezdése előtt ajánljuk (akinek nincsenek leletei):
 • Belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel
 • Endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből
 • Fogászati vizsgálat
 • Nőgyógyászati vizsgálat
 • Ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb)

A kezelés alkalmas bármilyen kezelés kiegészítésére:

 • lézeres kezelés
 • dermarolleres kezelés
 • szteroid injekciós kezelés
 • gyógyszeres kezelés
 • bármilyen otthoni fejbőr regeneráló program mellé

A kezelést kismamák, állapotos nők, szoptatós kismamák is igénybe vehetik!

A kezelés nem tartalmaz semmilyen irritációt okozó anyagot, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz így bárki számára alkalmazható.

Kisgyermekek, állapotos anyukák, szoptatós kismamák számára is legnagyobb biztonsággal alkalmazható.

Kemoterápia, sugárkezelés vagy hajbeültetés után a hajnövekedés ötször gyorsabb mint a kezelés nélkül. A kezelés előtt minden esetben a javasoljuk a kezelőorvossal történő konzultációt, ebben hajgyógyászaink szívesen közreműködnek kérés esetén.

 
 

Vendégeink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

Szakembereink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

Jelentkezz be hajgyógyászainkhoz, és vess véget a hajhullásnak!

Ismerd meg jobban hajgyógyász szakembereinket!