Influencerek

Influencerek

Influencerek – Influencer közvetítés

A különböző social media platformok megjelenésével egyre inkább előtérbe kerültek az influencerek és az ő általuk közvetített tartalmak, felületek használata, mint marketing megjelenés. Ügynökségünk folyamatos kapcsolatban áll különböző social media hírességekkel, akik akár saját oldalaikon is népszerűsíthetik vállalkozásodat, brandedet.

Jelenlegi influencereink

Mádai Vivien

Mádai Vivien család mellett is tudatosan építi a karrierjét. A népszerű műsorvezető évek óta visszatérő vendége szalonjainknak, amellett pedig az exkluzív hajápolási márka, a Kérastase szépségnagykövete. Néha ő is megenged magának egy kis kényeztetést, ilyenkor szépségét a Szabó Imre Szalonok top stylist fodrászainak hozzáértő kezeire bízza. A csinos műsorvezető social media oldalaira is nagy hangsúlyt fektet, Instagram oldalán közel 100.000 követőjével rendszeresen megosztja legújabb szépségtippjeit és kedvenc termékeit.

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna, a gyönyörű modell szépségéről hosszú évek óta a Szabó Imre Hair&Beauty budai szalonjának szakemberei gondoskodnak. Gyönyörű hosszú haját top stylist fodrászaink veszik kezelésbe, Korinna emellett szívesen próbálja ki a legújabb Kérastase hajápoló termékeket is. A szépségkirálynő Instagram vagy Facebook oldalán szívesen mutatja meg követőinek legfrissebb szépségápolási kedvenceit, hajápolási rutinjában pedig előkelő helyen szerepelnek az exkluzív Kérastase termékek.

Szabó Evelyn

Szabó Evelyn a pesti Szabó Imre szalonban dolgozott stylist fodrászként kislánya megszületéséig.

Ezután vlogger karriert indított! Evelyn csodaszép Instagram profiljára már a nagyobb fodrászati márkák is felfigyeltek így a Remington Magyarország is az ő video blogjával hirdette meg legújabb termékét.

Ha úgy érzed, Evelyn beleillik márkád arculatába, szívesen segítünk, hogy a jövőben akár együtt is dolgozhassatok!

Balogh Tiffany

Balogh Tiffany egy olyan fiatal, lelkes, feltörekvő influencer, akinek fontos a divat, a szépségápolás és nagyon komolyan veszi, hogy milyen termékeket alkalmaz a mindennapok során hajápolásra! Kedvence a Kérastase Extentioniste termékcsaládja, éppen ezért lett ő a Szabó Imre Hair & Beauty egyik kiemelt bloggere a témában! Fontos neki, hogy ne csak hosszú, de egészséges és mélyen táplált is legyen a frizurája!

Instagramon balogh_tiffany néven lehet őt megtalálni.

Galló Lídia

Galló Lídia egy gyönyörű, kétgyermekes édesanya, aki jelenleg is a toxSkinCare márka nagykövete. A lehető legtudatosabban éli az életét, figyelembe véve, hogy mi az, ami tökéletesen jó neki és a családjának!

Megtalálta azt a harmóniát, ami szükséges a social media jelenléthez úgy, hogy közben a családja se szenvedjen kárt! Folyamatosan fejlődik, megújul, csiszolja a stílusát, hogy a lehető legjobb formáját tudja hozni és a legjobb tartalmakat tudja gyártani hűséges követőinek.

Szívesen ismertetnéd meg célközönséged brandeddel jelenlegi influencereink segítségével, vagy szívesen szereznél összeköttetést más influencerekkel, hogy social media platformjaikon is megjelenjenek termékeid, szolgáltatásaid? Lépj velünk kapcsolatba az info@budapestacademy.hu e-mail címen!