Ingyenes fodrász iskola tanulóknak & végzett fodrászoknak

Ingyenes fodrász iskola tanulóknak & végzett fodrászoknak

Alapozó fodrászati gyakorlati képzéseink

Melyik képzésünkkel kapcsolatban szeretnél érdeklődni?

Kattints a képre a részletekért!

Ingyenes fodrász oktatás tanulóknak – Szabó Imre Beauty Academy

Tanulj és dolgozz nálunk – kiemelt tanulói fizetésért!

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is kitárja kapuit a tehetséges fodrász tanulók előtt! Épp most kezdted a fodrász iskolát, és egy profi gyakorlati helyet keresel? Esetleg nem vagy elégedett jelenlegi gyakorlati helyeddel? Válaszd exkluzív szalonjainkat, ahol tanulószerződéssel fogadunk gyakorlati képzésre!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy 1 éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd!

Figyelem! Nem OKJ-s képzés! Mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé egy elméleti képzőhely/iskola vagy fodrász végzettség! 

Mi támogatjuk a tehetséget!
A nálunk töltött idő alatt nagy követőszámú web- és facebook oldalainkon folyamatosan publikáljuk tanulóink munkáit, ezzel is támogatva őket karrierjük kiépülésében. Nálunk való tapasztalatra tehetsz szert: Szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a legtrendibb fodrászati technikákat, szalon trénereink folyamatos segítsége mellett. Rendezvényeinken és fotózásainkon rendszeres munkalehetőséget biztosítunk  tanulóinknak már a képzés ideje alatt is, a képzés végén a legtehetségesebb tanulóinknak pedig munkalehetőséget ajánlunk bővülő szalonjainkba!

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Ingyenes fodrász oktatás részletei:

Időtartam: Fél év után tudunk legkorábban több nyelven kiállított diplomát és referencia levelet adni az addig tanultakról. A képzéshez folyamatos csatlakozási lehetőség van, év közben is várjuk a jelentkezéseket.

Oktatási napok: Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében.

Tananyag: 

 Step by step vágás oktatás Szabó Imre mester egyéni technikája és a legfrissebb londoni trendek szerint
 A legújabb festési technikák (balayage, ombre, sombre, copacabana, pasztell és macaron színes festések stb.)
 Professzionális színkezelés – a tökéletes hajszín megalkotásának és a hajszínváltoztatásnak tudománya
 Esküvői frizura stylistjainktól megtanulhatod a klasszikus, modern és az extrém alkalmi frizurák készítését is
 Arc- és fejformák szerinti frizurakészítés, profi styling

Extrém tudásanyag, amit csak nálunk szerezhetsz meg!

Oktató fodrászaink mellett a nálunk töltött napokon és specifikus képzéseken keresztül is extra tudásanyagra tehetsz szert. A tananyag mellett profi szinten sajátíthatod el a hajtetoválás és barber szolgáltatás művészetét, emellett rendszeresen megrendezésre kerülő konty továbbképzéseinkkel az esküvői frizura stylist titulust is megszerezheted. Ha szeretnéd, hogy vendégeid mindig elégedetten távozzanak, hajápolási tanácsadóként és hajstílus tanácsadóként olyan pluszt nyújthatsz nekik, melyek az otthoni hajápolást könnyebbé teszik számukra. Szalonjainkban ezekhez a területekhez is profi szakmai tudásanyagot biztosítunk.

Vendégeink igényeihez és a trendekhez igazodva folyamatosan frissítjük képzési anyagunkat, így mindig első kézből tanulhatod meg az extrém fodrász technikákat, vagy különleges frizurák készítését is!

Rólunk mondták:

Azért választottam a Szabó Imre Hair & Beauty-t, mert vitathatatlan szakmai tudással rendelkező szalon. A szalon feelingje nagyon egyedi, itt nem is lehet rosszul érezni magad. A szakma szerelmét ismertem meg, amit érezni kell, és ezt csak az tudja, akinek ez hivatás – és nem munka! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki profi szakemberek kezei által szeretne szépülni!

/Kocsis Anita, fodrász tanuló, budai szalon/

Az iskola befejezése után úgy éreztem, hogy kevés az, amit tanultam, hogy nem megfelelő a tudásom, ezért elkezdtem keresgélni és így találtam erre a lehetőségre, amit végzett fodrászok számára kínált a szalon. Külön megtiszteltetés, hogy a mestertől Szabó Imrétől tanulhatok, emellett remek szakemberek segítik a fejlődésemet a pesti szalonban! Örülök, hogy részese lehetek ennek a remek csapatnak!

/Zwick Nóra, végzett fodrász tanuló, pesti szalon/

Jó érzés tölt el, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatok különböző festés és vágás technikákat. A kedvenc festés technikám a balayage ombre és a természetes nap szívta lágy tónusok, a vágás technikák közül pedig a long bob. Egyéb kedvenceim közé tartoznak még a fonások és alkalmi frizurák, amit magam sajátítottam el és használok a barátaim körében. Célom, hogy az eddigi és jövőbeli tudásomat, amit Szabó Imrétől is tanulok és még sok minden, amit tanulhatok – mindezt átadhassam, megmutathassam az ismerőseimnek, barátaimnak a jövőbeli vendégeknek.

/Oláh Bettina, fodrász tanuló budai szalon/

A jelentkezés feltételei:

  1. Kezdődő, folyamatban lévő tanulmányok vagy elvégzett fodrász képzés
  2. Legalább heti 3*8 óra és minden második szombati szalongyakorlat vállalása egy éven keresztül
  3. Kitartás, fejlődési készség és csapatszellem

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

Miért éppen mi? 

01_pont_fodrasz_oktatas40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!


02_pont_fodrasz_oktatasPrémium minőség

Két gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, így a képzési idő alatt ezekkel is lesz lehetőséged megismerkedni!


03_pont_fodrasz_oktatasFolyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

Szabó Imre minden évben részt vesz Londonban a legújabb oktatásokon, melyekről videók és oktatási anyagok formájában hozza haza az újdonságokat, így biztosan nem maradsz le semmiről!


04_pont_fodrasz_oktatasTöbb nyelvű diploma és referencia levél

Az egy éves képzés végén kiállítunk egy diplomát 3 nyelven, melyet külföldi álláskeresésénél is felmutathatsz majd! Legalább 6 hónap után részletes referencia levelet írunk, mely tartalmazza a nálunk elsajátított anyagot és személyes sikereidet.


05_pont_fodrasz_oktatasEgyéni időbeosztás

Gyakorlati napjaidat nem csak elméleti óráid és meglévő munkahelyed időpontjaihoz igazíthatod, hanem figyelembe vesszük egyéb elfoglaltságaidat is. Minden tanulónktól elvárjuk a minimum gyakorlati óraszám teljesítését, de a beosztást hozzád igazítjuk!


06_pont_fodrasz_oktatasTöbb mester egy időben

Mi nem szabjuk meg, ki mellett tanulj szakembereink közül, sőt! Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha minden fodrászunkat látod dolgozni és mindenkitől látod az egyes technikákat, így ki tudod majd alakítani a saját módszered!


07_pont_fodrasz_oktatasEgy élő legenda az oktatói székben

Szabó Imre mester a mai napig aktívan, napi 8 órát dolgozik szalonjainkban, így őt is láthatod dolgozni! Kedves nagypapaként gondoskodik tanulóinkról, vágás közben állandóan oktat, érdemes rá figyelni! Remek humora és kedvessége garantálja, hogy sose érezd feszélyezve vagy kellemetlenül magad, még akkor sem, ha valamit elrontasz.


08_pont_fodrasz_oktatasMegtanulhatod, hogyan legyél sikeres szakmádban

Szalonjaink országos szinten elismertek online és offline marketing tevékenységükről, melynek köszönhetően folyamatosan nő vendégeink száma, szakembereink pedig bővelkednek munkában. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet ezt elérni, mi ebben is segítünk, marketing csapatunktól bármikor kérdezhetsz! Ma már nem elég, ha valaki profi szakember, profin kell felépítenie a saját üzletét is! Karrier napjainkon pedig betekintést nyerhetsz a fotózás, smink és online marketing világába is.


09_pont_fodrasz_oktatas
6 hetente házi továbbképzések

Rendszeresen szervezünk tematikus fodrász továbbképzéseket, melyek során a legújabb és legnépszerűbb trendek (balayage, esküvői frizurák) kerülnek részletes bemutatásra és gyakorlásra modelleken. Intenzív továbbképzéseinket szombatonként rendezzük meg, melyeknek részvételi díja 49.900 Ft. Legtehetségesebb tanulóink azonban ingyenesen vehetnek részt ezeken a fodrász workshopokon.


10_pont_fodrasz_oktatasKarrierlehetőség szalonjainkban és külsős munkákon

Minden, jelenleg is nálunk dolgozó, fodrász saját tanítványaink közül került ki, mert hiszünk abban, hogy a nálunk megszokott színvonalat csak így tudjuk hosszútávon is biztosítani. Folyamatos fejlődésünknek és szalonjaink bővülésének hála, minden évben van olyan szerencsés tanulónk, aki csatlakozhat csapatunkhoz a képzés elvégzése után.

11

Fiatalos csapat, jó hangulat, laza vezetőség

Csapatunk tagjai egytől egyig fiatal, jó fej fodrászok, akik bár szigorúan megkövetelik a szorgalmas munkát, közben lazán és kellő humorérzékkel kezelik a szituációkat.

Ingyenes fodrász oktatás – Karrierprogram végzett fodrászoknak

Fejlődj nálunk és csatlakozz fodrász csapatunkhoz!

Magyarországon egyedülálló, új képzési programot alkottunk a nemzetközi fodrász oktatási trendek szerint!

A 40 éves képzési múlttal büszkélkedő Szabó Imre Beauty Academy idén is szeretettel várja a tehetséges, valós gyakorlatra vágyó fodrászokat! A nemzetközi oktatási rendszerben elterjedt egymásra épülő fodrász szakmai modulok szerint építettük fel  egy éves fodrászképzésünket, mely során szeretettel látjuk a már végzett fodrászokat, hogy valós gyakorlati helyszínen és profi szalon trénerektől tanulhassák meg a szakmai trendeket. 

Képzésünk során elhivatott célunk, hogy tehetséges tanulóinkat fodrász technikusként és fodrászként alkalmazhassuk szalonjainkban a későbbiekben, így kiemelt hangsúlyt fordítunk minden területen a szakmai fejlődésre!

Ha te is úgy érzed, hogy…

  • … A tanulóéveid alatt nem sikerült annyi gyakorlatra szert tenned, hogy a fodrásziskola után azonnal elhelyezkedhess a szakmában
  • … Szeretnéd első kézből, profi fodrászoktól megtanulni a szakma minden technikáját – legyen szó vágásokról, festésekről, trendi és alkalmi frizurákról
  • … Szívesen elkezdenéd egy presztízs szalonban építeni karriered

Akkor 1 éves ingyenes fodrász tanfolyamunkat Neked találták ki!

Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189.900 Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy 1 éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd. Kérlek, jelentkezéskor vedd figyelembe, hogy nem OKJ képzést adunk, mi kizárólag szakmai gyakorlati képzőhelyként működünk, ezért mindenképpen szükséges mellé fodrász végzettség vagy folyamatban lévő szakmai tanulmányok. 

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

  Ingyenes fodrász továbbképzés részletei

Időtartam: 2×6 hónapos egymásra épülő képzések. Ingyenes fodrász továbbképzésünk karrierlehetőséggel egybekötve 6 hónapos alap szakmai képzésből és 6 hónapos intenzív haladó képzésből épül fel.

Az alapképzés elvégzése után a nálunk tanultakról referenciát adunk és ekkor az adott jelentkező eldöntheti, hogy befejezi a képzést szalonunkban, vagy további 6 hónap alatt intenzív haladó képzésünket is elvégzi. A nálunk töltött év után több nyelven kiállított diplomát és referencia levelet adni az addig tanultakról. A képzéshez folyamatos csatlakozási lehetőség van, év közben is várjuk a jelentkezéseket.

Részvételi napok: Minden tanulónk legalább heti 3*8 órát (általa választott napokon) és minden második szombatot tölt exkluzív szépségszalonjaink egyikében. A jelentkezés feltétele, hogy ezt tudd vállalni, emellett számítunk kitartásodra, szakma iránti elhivatottságodra és csapatszellemedre! A jelentkezőkkel egy előzetes személyes interjún szoktunk egyeztetni a képzés részleteiről, és ezután, kölcsönös elégedettség esetén akár azonnal kezdődhet a részvétel.

Már a képzés ideje alatt karrierlehetőséget biztosítunk legtehetségesebb résztvevőknek – Magazin-fotózásainkon, forgatásainkon, oktatásainkon folyamatos munkalehetőséget biztosítunk fodrász tanulóinknak!  Minden résztvevőnk karrierjét támogatjuk nagy követőszámú social média oldalainkon való megjelenési lehetőséggel és munkáik publikálásával.

A tavalyi évben 5 tanulónk kezdett el fodrászként dolgozni szalonjainkban!

Fodrász akadémiánk célja, hogy olyan minőségi, szakmájuk minden területén jártas szakembereket képezzünk, akik a nálunk eltöltött idő után azonnal el tudjanak helyezkedni dolgozni és biztosan megalapozhassák a helyüket a szépségiparban!

Szalonjainkban folyamatosan tartunk fenn szabad állást a nálunk tanuló tehetséges fodrászoknak!

  Szakmai továbbképzések

…melyeken fodrásztanulóink részt vesznek a nálunk töltött idő alatt. A tematikus képzések mellett a nálunk tanuló fodrászok a szakemberek munkáját segítik és egyben tanulnak tőlük. Az intenzív gyakorlat mellett, profi elméleti és videós elméleti oktatóanyag áll a minden résztvevő rendelkezésére.

1, Alapozó technikák – Profi leválasztások és speciális szárítási technikák a tükörfényes és hosszan tartó frizuráért.

2, Női vágástrendek minden hajhosszra – A klasszikus és legfrissebb szabásminták, vágástechnikák top stylist fodrászoktól! Eddig kifogott rajtad a bob vagy a pixie hajvágás? Esetleg az átmenetes frizurával volt gondod? Válj profivá benne, szalonjainkban hajmodelleken gyakorolhatod a tanultakat.

3, Férfi hajvágás és barber borotválás – Minden, amit tudni kell a legtrendibb férfi vágástechnikákról ollóval és géppel egyaránt. A barber borotválás alapjait és szakmai fortélyait top stylist férfi fodrászainktól és barbereinktől sajátíthatod el.

ingyenes fodrasz oktatas4, Legnépszerűbb festéstechnikák – Minden, ami balayage, ombre, melírozás. Ombre artistjaink segítenek a technikák profi elsajátításában, így vendégeidnek bármikor el tudod majd készíteni az álom frizuráját, a legújabb trendeknek megfelelően.

5, Hajszínváltoztatás és színelmélet – Color Expert szakértőinktől te is színszakértővé válhatsz. Legyen szó akár a trendi pasztell (rosegold, levendula) vagy elegáns karamell, szőke, vörös árnyalatokról, megtanulod a profi színkeverést és megismered a tökéletes, roncsolásmentes szőkítés titkát.

6, L’Oréal anyagismeret – Ismerd meg a L’Oréal professzionális színezőit, a színkódokat és azt, hogyan tudsz elérni világosból sötét hajszínt, vagy épp sötétből felvilágosítani, esetleg elrontott hajszínt javítani. Szalonunkban professzionális L’Oréal és Kérastase termékekkel ápoljuk vendégeink frizuráját, így a hajtípusnak megfelelő anyagokról és termékekről is mindent megtudhatsz.

7, Hajápolási tanácsadás – Milyen hajtípusok és hajproblémák vannak? Mit ajánl vendégeidnek? Szalonjainkban a legnagyobb hajápoló termékcsaládokkal ismertetnek meg hajápoló trénereink, melyek kipróbálásával megtalálhatod a kedvenceid L’Oréal, Kérastase, OriginalMineral és TIGI termékeink között.

ingyenes fodrasz oktatas8, Termékismeret és sales trendek – Hogyan ajánld vendégeidnek a legjobbat és értékesítsd termékeidet? Emelkedj ki a fodrászok közül, te is nyújt teljes körű szolgáltatást!

9, Trendi fonások és eltűzések – Készíts egyszerű, de trendi frizurát hölgy vendégeidnek, ismerd meg a fonási technikákat és laza, de rendkívül látványos frizurák elkészítésének módját!

10, Alkalmi frizurák és kontyok – Mindent az elegáns vintage kontyoktól kezdve a menyasszonyi kontyok elkészítéséig. Évente több száz menyasszony szépül szalonunkban, emellett esküvői stylist fodrászaink rendszeresen részt vesznek Esküvői Classic és Big Day magazin fotózásokon, és olyan hírességeknek készítettek forgatásokon frizurát, mint Horváth Éva, Kulcsár Edina, Aryée Claudia vagy Kocsis Korinna.

ingyenes fodrasz oktatas11, Tartós hajegyenesítés – Roncsolás nélkül hajegyenesítés speciális Natura Keratin anyaggal! Ismerd meg a kémiai eljárásokat, hogyan készítsd el őket vendégeiden, frizurájuk egészségének óvásával.

12, Hajhosszabbítás – A lehető legtermészetesebb, gyönyörű végeredményért. Oktató fodrászunk több hajhosszabbítási technikát is bemutat. Szalonjainkban kizárólag prémium minőségű, európai hajakkal dolgozunk.

13, Hajgyógyászati ismeretek – Hajhullás, fejbőr és hajszerkezet problémák kezelése egészen az alapoktól! Tanuld meg a legforradalmibb hajgyógyászati technológia alkalmazását: az oxigén-terápiát fejbőrön. A kezelés szalonjainkban speciális vitamin hatóanyag-koncentrátumokkal végzik, melyet mikrofinomságú orvosi oxigénnel juttatnak be a fejbőrbe. A terápia a természetes hatóanyagok segítségével regenerálja a fejbőrt és a hajszerkezetet, és segíti az egészséges állapotába való visszajutást.

14, Szabó Imre mesterfodrász speciális oktatásai – Több, mint 40 éves szakmai múlttal rendelkező és életműdíjas mesterfodrász szakmai oktatásai a fodrászat minden területéről.

ingyenes fodrasz oktatas

15, Marketing képzés és profi marketingháttér

Segítünk megalapozni a karriered! Exkluzív szalonjaink mögött profi marketingcsapat áll, így már a nálunk töltött képzési idő alatt folyamatosan publikáljuk jól sikerült munkáidat weboldalunkon és social média oldalainkon. A nálunk töltött idő alatt magazin fotózásainkon és forgatásainkon is részt vehetsz, így profi megjelenésekkel is bővítheted portfóliód.

Sőt, miért alapozhatnád meg a szakmában a hírneved Te magad is?  Marketing oktatóközpontunkban fodrász szakemberek számára is szervezünk marketing és sales oktatást, így elsajátíthatod a legnagyobb online trendeket karrierprogramunk alatt. Hogyan ajánlj terméket vendégeidnek, és duplázd meg jövedelmed? Hogyan hozz létre és hogyan kezeld nagy követőszámú oldalaidat? Milyen poszt-típusokkal, képekkel és marketing szöveggel leszel az első mindenki találati listájában? Hogyan hirdesd szolgáltatásaid, hogy garantáltan eljusson az üzenet leendő vendégeidhez? – Néhány kérdés, amire biztosan választ kapsz.

A legkiemelkedőbb beauty marketing csapat segít karriered folyamatos építésében, hogy tehetséged az egész szakmához eljusson!

.

Jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével!

OKTATÁSAINK

Szakmai képzési programunk egymásra épülő tudásanyagokból áll, így fodrász tanulóink garantáltan a stabil alapok elsajátításától kezdve a profi master technikákig jutnak. Tematikus képzéseinket az adott területen mindig legkiemelkedőbb szalon trénereink tartják, így lehetőséged nyílik minden szakmai trendet a legjobbaktól elsajátítanod!

Tanulóink hétről hétre előre megtervezett szakmai tudás-lépcsőn haladnak végig, előre kiírt oktatásainkon szabadon részt vehetnek a basic oktatásainktól kezdve egészen a master szintekig. Legtehetségesebb tanulóinknak már a képzés alatt állást ajánlunk!

Így tanítunk oktatásainkon:

Nézd meg a képzéseken készült videóinkat és képeinket!

 Szeretnél egy igazán profi szalonban tapasztalatot szerezni? Jelentkezz ingyenes 1 éves képzésünkre!

Az oktatással kapcsolatos kérdések esetén várjuk megkeresésedet a vipprogram@szaboimre.hu e-mail címen.

Érdeklődsz fodrász oktatásaink iránt, de úgy érzed, nem az ingyenes fodrász iskola tanfolyam a legmegfelelőbb számodra?  Válassz további fodrászképzéseink közül!

Ismerd meg kiemelt partnerünket, tanfolyamunkra akár a Szabó Imre Hair&Beauty oldalán is jelentkezhetsz!