Karrierprogram

Karrierprogram

 

Exkluzív oktatóközpontunkban tehetséges tanulóink hosszú távon is megtalálhatják számításaikat. Professzionális képzéseinken való részvételükkel bebiztosíthatják helyüket ügynökségünkben vagy partnercégeinknél.  Karrierprogramunk kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének szakmájukban elhelyezkedni és az ehhez szükséges tapasztalatot és tudásanyagot elsajátítani. Segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében és képzésünk végeztével hosszú távú karrierlehetőséget is felkínálunk legtehetségesebb tanulóinknak!

Fodrászképzések és karrierépítés

Hosszú távú lehetőségek az exkluzív Szabó Imre szalonokban!

Prémium partnerünkkel közösen szervezett fodrász képzéseinken nemcsak a szakmához nélkülözhetetlen elméleti tudást szerezheted meg, de a gyakorlati képességeidet is tökélyre fejlesztheted. Képzéseinken profi oktatóinktól tanulhatsz miközben a legnevesebb márkákkal dolgozhatsz és a legfrissebb trendeket sajátíthatod el. A legtehetségesebb diákjainknak karrierlehetőséget biztosítunk partnerük szalonjaiban. Képzésünk során Te is megismerheted a szalon működését, a közös munka során pedig megnyílhatnak számodra a kapuk hosszú távon is az exkluzív Szabó Imre szalonokban. A szalonban dolgozó fodrászok egy része is tanulóként kezdte programjaikon, így mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy bebizonyítsa tehetségét képzéseinken, és bebiztosítsa a helyét Budapest egyik leginnovatívabb szépségszalonjainál!

Sminktanfolyamok és exkluzív lehetőségek

Találd meg álmaid állását profi sminkesként!

Imádsz sminkelni és szeretnéd magad tovább képezni ezen a területen is? Jelentkezz sminkes képzéseinkre, amelyek kezdő és haladó szinten is elérhetőek már! Oktatásainkon nemcsak profi sminkoktatóinktól tanulhatsz, de számos sminkmárkát is megismerhetsz és kipróbálhatsz a munka során. Sminkoktatásunk szuper lehetőség azoknak is, akik már sminkesként dolgoznak, de szeretnének fejlődni vagy megismerni a legújabb trendeket. Partnercégeink rendszeresen keresik azokat a tehetséges sminkeseket, akikkel hosszú távon is együtt tudnának működni. A Szabó Imre szalonok által keresett kiszállásos esküvői sminkes pozíció remek lehetőség például azoknak, akik tehetségesek a sminkelésben, és szívesen dolgoznának együtt egy luxus szépségszalonnal alkalmi megkeresések esetén is!

Marketinges vagy grafikus képzésünkön vennél részt?

Szerezz referenciát a legnevesebb luxusmárkák ajánlásával!

Marketingügynökségünk keretei között évek óta számos luxusmárkával dolgozunk együtt, a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon teljeskörű marketing tevékenysége mellett olyan neves szépségápolási márkákkal működünk együtt, mint a L’Oréal Professionel, L’Oréal Paris, Maybelline, Kérastase, NYX, Tigi, Redken, Original Mineral, Deynique és a ToxSkincare Cosmetics.
Ezek mellett számos egyéb szolgáltatócéget és különböző vállalatot tudhatunk partnereink között. Az Esküvő Classic Magazin vagy a Beauty World Net évek óta ügynökségünk partnere, a partnereinkkel való közös munkában pedig gyakornokaink is hasznos tapasztalatot szerezhetnek akár marketing programunkon keresztül, akár beauty oktatásainkon tanulva.

Helyezkedj el hosszú távon exkluzív partnereinknél!

Szívesen dolgoznál együtt a beauty világ legnagyobb márkáival hosszú távon is? A marketing vagy grafikus gyakornoki programunk legkiválóbb résztvevőinek adott esetben munkalehetőséget biztosítunk ügynökségünk keretein belül, vagy éppen exkluzív partnereinknél!
Nem szívesen engedjük el legtehetségesebb résztvevőink kezét! Egy ügyes grafikusra vagy egy kreatív marketinges munkatársa mindig szükség van, mi pedig szívesen választunk gyakornokaink közül, hiszen a program során mindenki számára kiderül, hogyan is zajlik a közös munka a gyakorlatban. Exkluzív partnereink is gyakran csapnak le gyakornokainkra, így hosszú távon akár olyan cégek is munkaajánlatot tehetnek Neked, mint a L’Oréal, a Deynique vagy a Toxskincare Cosmetics!