Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás – Teljes körű szolgáltatások brandépítéssel kapcsolatban!

Szeretnéd, hogy branded mindenki megismerje? Ügynökségünk teljes körű szolgáltatást nyújt, a legújabb trendeknek megfelelően segíti márkádat, hogy az minél több emberhez eljuthasson és minél ismertebb lehessen. Marketing tanácsadást és brandépítést nyújtunk online és offline tartalmakhoz bármilyen szolgáltatáshoz. Még most indítod be vállalkozásodat, vagy úgy érzed, ráférne meglévő márkádra a vérfrissítés? Keress meg minket bátran!

.Marketingstratégia és audit.

Rendelkezz már meglévő vállalkozással, vagy egy teljesen újjal, ahhoz, hogy megismerjen a célközönséged, az egyik legfontosabb lépés a teljes körű és jól meghatározott marketing stratégia. Ügynökségünk személyre szabott, márkádnak a leginkább megfelelő marketing stratégiát állít elő, mellyel garantáltan növelni fogod ismeretségedet és igazi brandet építhetsz. Segítünk weboldalad, webshopod optimalizálásában, fejlesztésében, hogy az minél könnyebben megtalálható legyen az interneten, nézőid körében.

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Teljes körű marketingstratégiai terv összeállítása

Weboldalak és webshopok tesztelése és tanácsadás

SEO audit Keresőoptimalizálás tanácsadás

.Social media.

Manapság egy brand megismertetése a célközönséggel agyban múlik azon, hogy mennyire jelenik meg különböző social media platformokon és azt milyen arculattal, minőségben teszi. Ennek pontos meghatározása, kivitelezése nagyon fontos, hiszen nagyban hozzájárul a márka megítéléséhez az, hogyan jelenik meg az interneten. Éppen ezért marketing tanácsadás szolgáltatásaink közé social media tanácsadás is tartozik, hogy social media megjelenésed, hirdetéseid és kampányaid a vállalkozásod lehető legjobb arcát mutassák és releváns közönséghez jussanak el.

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Social media oldalak felmérése és beállítása

Facebook és Instagram oldalak havi supportja

Facebook és Instagram oldalak reklámkampány tervezés és kivitelezés

Remarketing kampányok

.Blog.

A folyamatos online jelenléthez elengedhetetlen a releváns tartalmak feltöltése, melyekkel felhívhatod a figyelmet márkádra, megismerheti azt a célközösséged. Ehhez remek megoldás blogbejegyzések, cikkek készítése. Marketing tanácsadás szolgáltatásaink közé tartozik a blogkészítés, feltöltés és optimalizálás is.

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Blogírás

Blog keresőoptimalizálás

.Webshop.

Vállalkozásod lehetőséget nyújt árucikkek online eladására? Erre kiváló megoldás egy elegánsan és márkádnak megfelelően kialakított webshop, ahol a célközönséged megismerheti brandedet, az általad kínált termékeket és egyszerűen meg is rendelheti őket. Talán egyszerűnek tűnik, de egy jó webshop kialakítása hatalmas feladat, egyszerűen használhatónak, mégsem unalmasnak kell lennie, ahol a vendégek szívesen időznek el és vásárolják meg termékeidet. Mi segíthetünk webshopod fejlesztésében, sales tevékenységekben és a megfelelő hirdetés kampányok kialakításában.

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Webshopmarketing

Sales tanácsadás

Remarketing kampányok

Online Vállalkozásfejlesztés

Hírlevél marketing

.Videók.

A márka videókban való megjelenése, jelenléte például Youtube-on különleges lehetőség a vállalkozás megismertetésére, mely egyre inkább alkalmazott a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Ehhez alkalmazkodva ügynökségünk reklámfilm forgatást, vágást is nyújt, hogy valóban teljes körű szolgáltatást kaphass!

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Youtube és Pre- roll kampányok

Reklámfilm forgatás

.Google.

Az online marketing világában köztudott, hogy aki nem megtalálható a Google keresői által, annak vállalkozása szinte nem is létezik, ezért kiemelten fontos, hogy a weboldalad, mellyel márkádat népszerűsíted, minél jobban megtalálható legyen és így elérhetőbb a célközönséged számára. A Google algoritmusai folyamatosan változnak és ezekkel a trendekkel mi is együtt fejlesztjük szolgáltatásainkat. Segítségünkkel potenciális közönséged valóban képes lesz arra, hogy eljusson hozzád az interneten keresztül is.

.Mit nyújtunk a szolgáltatáson belül?.

Google adwords

Google analytics

.További szolgáltatásaink.

Ahhoz, hogy minden vállalkozásnak és brand-nek a megfelelő és személyre szabott szolgáltatásokat nyújthassuk, rengeteg kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk, így minden célközönséghez megfelelően tudjuk eljuttatni márkádat. Legyen az online, vagy offline marketing, influencer közvetítés, aki saját oldalain, népszerűsíti márkádat, vagy akár blogot, videót készít róla, rendezvényszervezés vagy egyéb PR tevékenységek, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

Influencer közvetítés

PR kommunikáció

Rendezvényszervezés

Ha készen állsz arra, hogy új, vagy már már meglévő vállalkozásod a következő szintre lépjen és mindenki által ismertté váljon, valamint, hogy releváns közönség látogassa oldalaidat és rájuk szabott hirdetésekkel érd el vevőkörödet, lépj velünk kapcsolatba az alábbi form kitöltésével és válaszd azt a marketing tanácsadás szolgáltatásunkat, vagy szolgáltatások kombinációját, melyre szükséged van. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogyan kellene fejlesztened márkádat, szívesen találkozunk veled egy személyes tanácsadás keretén belül, ahol meghatározzuk, melyek lennének márkád felépítésének legfontosabb lépései és legjobb megoldásai.