Online marketing gyakornoki program

Online marketing gyakornoki program

. Online marketing gyakornoki program.

Mit kell tudni az online marketing gyakornoki lehetőségről?

Érdekel a beauty marketing világa? Szívesen belelátnál egy exkluzív oktatóközpont munkájába? Szeretnél valós tapasztalatot szerezni? Jelentkezz online marketing gyakornoki programunkba!

Érdeklődsz a social media marketing iránt és szeretnéd tudásodat gyakorlati tapasztalattal is kiegészíteni? Legújabb programunkra olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik elhivatottak karrierjük és jövőjük iránt, és pontosan, a lehető legnagyobb precizitással végzik a feladataikat! Otthonról végezhető programunk remek lehetőség mindazok számára, akik az online marketing területén képzelik el a jövőjüket!

Kiváló lehetőség a szakmai referencia bővítésére

Szuper csapatban építheted karriered!

Betekintés a luxusmárka menedzsment és beauty marketing világába

Szerezz referenciát a legnevesebb szépségápolási márkák és cégek ajánlásával! Hiszünk abban, hogy igazán jó marketinges csakis a gyakorlat során válhat bárkiből, ezért ajánljuk programunkat azoknak, akik  ügynökségi keretek között, élesben szeretnének tapasztalatot szerezni a social media területén! 

Garantáljuk, hogy a nálunk szerzett referencia nemcsak az önéletrajzodban fog jól mutatni, de egy valóban hasznosítható social media tapasztalatról tesz majd tanúbizonyságot. 

Mi lesz a pontos feladatod?

► Social media tartalmak előállítása, szerkesztése

► Közösségi média stratégia és koncepció készítése

► Versenytársak és brandek jelenlétének monitorozása

►  Közösségi média trendek nyomon követése

► Arculati elemek kialakítása és szerkesztése

►  Kreatív marketingszöveg írás

Jelentkezz online marketing gyakornoki programunkba, ha igen a válaszod az alábbi kérdésekre:

► Érdeklődsz a közösségi média és a kreatív tartalomgyártás iránt?

► Szívesen szereznél munkatapasztalatot egy valódi marketing ügynökségnél?

► Szakmai gyakorlatot keresel, amelyet leigazolhatsz az iskolában?

► Olyan állást keresel, amelyet otthonról is végezhetsz és nem veszi el az egész hetedet?

► Álmaid munkájától már csak a szakmai tapasztalat választ el?

► Fejlődnél az online marketing területén, és kifejezetten gyakorlati tudást szeretnél szerezni?

Miért ne hagyd ki ezt a lehetőséget?

 Gyakorlatias, felelősségteljes feladatok 

Gyakorlatorientált programunkat úgy állítottuk össze, hogy élesben is kipróbálhasd magad a social media területén belül. Többek között megtanulhatod programunk során, miként határozd meg célközönséged, hogyan tartsd fent követőid figyelmét, milyen promóciókkal és kreatív bejegyzéstípusokkal tűnhetsz ki a sok száz konkurens oldal közül. Social media oldalainkon végzett munkád során több ezer emberhez fognak eljutni posztjaid, meghirdetett bejegyzéseidet pedig több tízezer, százezer ember is látni fogja!

Karrierprogram és exkluzív referencia

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! Partnereinkkel és exkluzív márkáinkkal való együttműködésünk keretében olyan márkák fognak szerepelni referenciádban, mint a L’oréal Professional vagy a Kérastase! Szívesen dolgoznál együtt a beauty világ legnagyobb márkáival hosszú távon is? Legkiválóbb marketing asszisztenseinknek munkalehetőséget biztosítunk ügynökségünk keretein belül, vagy éppen exkluzív márkáink marketingosztályán!

 Rugalmas időbeosztás, részmunkaidős állás, gyakornoki szerződés 

A marketing gyakornoki program során olyan lehetőséget kínálunk Neked, amely teljesen rugalmasan, otthonról végezhető más munka vagy tanulmányok mellett is. Ha szívesen dolgoznál a beauty marketing világában heti pár órában, mi szívesem megosztjuk veled minden tudásanyagunkat és egyéni képzést is biztosítunk számodra szuper referenciával és karrierlehetőséggel.

Milyen témákban tudsz tapasztalatot szerezni?

közösségi média és brandépítés

marketing stratégiai tervezés

konkurenciaelemzés és piackutatás

marketingszöveg írásgyakorlatok

arculattervezés, képszerkesztés

célközönség meghatározása

Márkák, amiket képviselünk

Marketingügynökségünk keretei között évek óta számos luxusmárkával dolgozunk együtt, mostanra a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon teljeskörű marketing tevékenysége mellett olyan neves szépségápolási márkákkal működünk együtt, mint a L’Oréal Professionel, L’Oréal Paris, Kérastase, Tigi, RedkenOriginal Mineral, Deynique és a toxSkincare Cosmetics.
Ezek mellett számos egyéb szolgáltatócéget és különböző vállalatot tudhatunk partnereink között. A kölcsönös megjelenési és egyéb lehetőségeket kihasználva az Esküvő Classic Magazin vagy a Beauty World Net évek óta ügynökségünk partnere, a közös munkában pedig nemcsak marketing csapatunk tagjai, de akár gyakornoki programunk résztvevői is hasznos tapasztalatot szerezhetnek ezekből az együttműködésekből!

Jelentkezz gyakornoki programunkba és legyél Te is csapatunk tagja!

Hogyan jelentkezhetsz marketing gyakornoki programunkba?

Amennyiben marketing gyakornoki lehetőségünk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél marketing gyakornoki programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, egy személyes interjú után lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!