Partnereink

Luxusmárkák, akikkel együtt dolgozunk:

Marketing ügynökségünk keretei között évek óta számos luxusmárkával dolgozunk együtt. Mostanra a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon teljeskörű marketing tevékenysége mellett mi képviseljük a prémium minőségű Deynique Cosmetics és Toxskincare Cosmetics professzionális kozmetikai márkák hazai megjelenését is. Felelősek vagyunk többek között ezeknek a cégeknek a közösségi média jelenlétéért és a weboldalaikon megjelenő tartalomért is. Facebook, Instagram, adott esetben Youtube oldalaikhoz és csatornáikhoz kapcsolódó marketing tevékenység mellett hirdetései kampányaikért is mi felelünk.

Marketing ügynökségünk és azon belül működő képzéseink keretein belül több olyan neves szépségápolási luxusmárka is van, akivel együttműködünk. Ilyen például a L’Oréal Professionel, L’Oréal Paris, Kérastase, NYX, Tigi, Redken, Original Mineral. Ezek mellett számos egyéb szolgáltatócéget és különböző vállalatot tudhatunk partnereink között. Az Esküvő Classic Magazin vagy a Beauty World Net évek óta ügynökségünk partnere, akikkel marketing és grafikus gyakornoki programunk kapcsán is együttműködünk. Karrierprogramunk során között képzésünk résztvevői is hasznos tapasztalatot szerezhetnek a vállalkozásfejlesztés, márka– vagy éppen szalonmenedzsment területén.

Exkluzív partnerünk a Szabó Imre Hair&Beauty szépségszalon, ahol kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal, professzionális márkákkal és szakképzett fodrászokkal találkozhatnak a vendégek.

A világ egyik legismertebb szépségápolási márkája garancia a minőségre. A L’Oréal Professionnel termékei a legfrissebb innovatív technológiák használatával, tapasztalt fodrászok gondos szakértelme mellett kerülnek kifejlesztésre.

A Kérastase az egyik legkiemelkedőbb luxus hajápoló márka, amely a fodrász szalonokon keresztül juttatja el az igazi minőséget a vendégek számára, miközben évtizedek óta a legmodernebb technológiákkal fejleszti ki termékeit.

A ToxSkincare német, prémium kozmetikai termékcsalád, mely művi beavatkozás nélkül, Argireline és a Hyaluronsav  hatóanyagokkal fejti ki látványos hatását a ráncokkal folytatott küzdelemben.

Ez a professzionális kozmetikai márka elsőként alkalmazta a mikromolekuláris technológiát termékei előállítása során, melyek így elektrokozmetikai beavatkozás nélkül is mélyen fejtik ki jótékony hatásukat.

A Karaja Make Up termékei Olaszországból származnak, a márkát a folyamatos fejlődés és minőség jellemzi. Nemcsak a változatos kozmetikumok, de jól ellenőrzött alapanyagok jellemzőek a cégre.

A L’Oréal exkluzív márka, mely Franciaországból származik, és termékei minőségének és újdonságainak köszönhetően a szépségápolás szinte minden területén jelen vannak.

Az Egyesült Államokban is piacvezető hajápoló márka, melynek termékkínálatában különféle hajápolókat és hajszínezőket is találunk, amelyek mind fantasztikus hatást eredményeznek.

A Budapest Beauty segítségével egy helyen tájékozódhatsz a legújabb szépségápolási trendekről és az legnagyobb luxusmárkákról. Minőségi trendcikkeket valamint prémium szépségápolási termékeket találhatsz a Budapest Beauty-n!

Finom és hatásos vegán hajnövesztő vitamin, mely 15, az erős hajért és szép bőrért felelő vitaminnal van töltve.

A BW-NET különleges szolgáltatócég hidat jelent a vendégek és szépségszalonok között, rengeteg prémium márka és szépségszalon használja ezt a felületet a vendégeikkel való kapcsolattartásra.

Klasszikus esküvői magazin, ahol nemcsak a legújabb trendekről olvashatnak az érdeklődők, hanem az álomesküvő megszervezésében, ceremónia lebonyolításában is segítséget kaphatnak, méghozzá igazi szakértőktől!

Heti női magazin, mely foglalkozik testtel, lélekkel és mindennel, ami egy mai modern nőt érdekelhet.

A Joy Magazin folyamatosan a legújabb trendeket kutatja és ismerteti meg a nagyközönséggel.

A Cosmopolitan a nagyvárosi nő legjobb barátja. Friss trendek, tippek és érdekességek várják olvasóit.

Szívesen dolgoznál Te is a legnevesebb szépségipari luxusmárkákkal együttműködésében? Szívesen szereznél tapasztalatot és szakmai referenciát neves márkák és cégek ajánlásával? Ismerd meg képzéseinket közelebbről, és találd meg a hozzád leginkább illőt! Képzéseink legtehetségesebb résztvevőivel hosszú távon is számolunk! Jelentkezz oktatásainkra, ahol bebiztosíthatod a helyed partnereinknél a jövőben is! Ismerd meg karrierprogramunk részleteit!

Tehetséges tanulóink hosszú távon is megtalálhatják számításaikat oktatásainkon.  Karrierprogramunk kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének szakmájukban elhelyezkedni! Nálunk az ehhez szükséges tapasztalatot és tudásanyagot egyszerre sajátíthatják el! Segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében és képzésünk végeztével hosszú távú karrierlehetőséget is felkínálunk legtehetségesebb tanulóinknak! Szerezz referenciát neves luxusmárkák ajánlásával és biztosítsd be a helyed a szakmában!